Quality Commitment

Kwaliteitsmanagementsysteemcertificering

Quality Management System Certification is geregistreerd door ISO 9001: 2008. Alle producten op kantoor en in het distributiecentrum zijn van wereldwijde goedkeuring en voldoen aan de vraag van de distributeur van de ruimtevaartluchtvaart en de nationale verdediging van de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Na registratie laten onze klanten zien dat het topmanagement ernaar streeft klanten originele onderdelen te bieden met het minste risico op namaak.

 

Beleid inzake milieu

Best-Component.com hecht belang aan de bescherming van het milieu om vervuiling te voorkomen en voldoet aan de behoefte aan toezicht en bescherming van het milieu. We zullen samenwerken met onze klanten, leveranciers en de Gemeenschap om meer te weten te komen over het milieuprobleem en ondersteunen het werk van het optimaliseren van het samenwerkingsverband, waarbij de invloed van de handel op het milieu zoveel mogelijk wordt beperkt.

 

Verklaring van Beste-Component.com

Best -Component.com claimt dat alle verkochte producten 100% authentiek zijn. Elk product is zorgvuldig getest voordat het naar de klant werd gestuurd. Het is ons doel om verantwoordelijk te zijn voor onze klanten en ze bevredigend te maken.

 

Kwaliteitsbeleid

Best-Component.com zet zich ervoor in om klanten te verheugen en te verbazen met onze uitmuntende klantenservice, ordernauwkeurigheid en tijdige levering. Dit wordt bereikt door ons streven naar voortdurende verbetering van onze processen, diensten en producten.

 

Labo-ondersteuning testen

Best-Component.com zal ervoor zorgen dat alle functies geen problemen zijn vóór de verzending. Alle onderdelen zullen deel uitmaken van onze QC Dep., We kunnen beroepstesttechnologie leveren. Inclusief functietesten, visuele inspectie, röntgeninspecties, soldeerbaarheidstesten en aceton wissen check.Guarantee alle componenten zijn geen problemen met het minste risico voor de klant.

Stuur uw vragen over kwaliteit of vraag om corrigerende acties aan kwaliteit. Vragen over ons kwaliteitsmanagementsysteem kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Functies testen

Alle geteste functies en parameters, volwaardige test genoemd, volgens de originele specificaties, toepassingsnota of clienttoepassingsite, de volledige functionaliteit van het geteste apparaat, inclusief DC-parameters van de test, maar zonder AC-parameterfunctie analyse en verificatie deel van de niet-bulktest de grenzen van de parameters.

 

Visuele inspectie

Gebruik van een stereoscopische microscoop, het uiterlijk van componenten voor 360 ° allround observatie. De focus van observatiestatus omvat productverpakking; chiptype, datum, batch; print- en verpakkingstoestand; pin-opstelling, coplanair met de plating van de behuizing enzovoort .

Visuele inspectie kan snel de vereiste begrijpen om te voldoen aan de externe vereisten van de oorspronkelijke merkfabrikanten, antistatische en vochtnormen en of deze worden gebruikt of opnieuw worden ingericht.

 

X-Ray inspecties

Röntgeninspectie, het doorlopen van de componenten binnen de 360 ​​° all-round waarneming, om de interne structuur van de geteste componenten en de verbindingsstatus van het pakket te bepalen, kunt u zien dat een groot aantal te testen monsters hetzelfde is, of een mengsel (Mixed-Up) de problemen doen zich voor, daarnaast hebben ze samen met de specificaties (Datasheet) de bedoeling om de correctheid van het te testen monster te begrijpen. Verbindingsstatus van het testpakket, om meer te weten te komen over de chip- en pakketconnectiviteit tussen de pinnen normaal, om de sleutel uit te sluiten en kortsluiting in de open draad.

Acetone wiscontrole

Privésleutel van het oppervlak van het apparaat voor het afdrukken van tekst en pictogrammen Reagens aceton wissen en opnieuw markeren van inferieure inkt kan eenvoudig worden gewist.